Тони Стораро тъкмо пребори коронавируса и нова негативна ситуация наруши

...
Тони Стораро тъкмо пребори коронавируса и нова негативна ситуация наруши
Коментари Харесай

Тони Стораро след заразяването си с Ковид-19: Мислех, че ще умра!

Тони Стораро таман пребори ковид и нова отрицателна обстановка наруши спокойствието му. Човекът Глас, който прекара няколко дни в МБАЛ-Шумен, поради усложнения  след заразяването с Ковид-19 , изрази възмущението си от слуховете, че се е преструвал на инфектиран. Съмненията се появили след премиерата на новата му ария „ Ах, каква жена си ”.

Тони , който към този момент успокои сътрудници и фенове, че е постоянен и няма температура, обори слуховете в инстаграм профила си. В обществената мрежа артистът детайлно обясни детайлностите за представянето на шлагера си и акцентира, че като „ надълбоко набожен човек ”, не би си разрешил да спекулира със здравето си.

„ Обидно ми е, че с това мое деяние дадох мотив на някои хора да считат, че някой ми е платил, с цел да се върша на болен. Със здравето смешка не трябва и аз, като надълбоко набожен човек, в никакъв случай не бих си разрешил да постъпя по този начин. На всички, които имат вяра в конспирации, желая да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята обстановка ”, показа Тони.

Певецът, който е деен реализатор, привикнал всяка вечер да е по заведенията измежду хората и да пуска нови песни, посочи, че интервалът от март до в този момент се оказал извънредно сложен. Изолацията, която „ сложи ” всички у дома, попречи на продуктивността, с която Тони е привикнал. Не записвал нови песни, не снимал клипове.

„ Веднага щом ни позволиха да работим, записах песента „ Ах, каква жена си ” и снимах видео към нея, започнах да вървя по участия. И тогава вирусът ме хвана и отново замразихме всичко. Още в първия ден, когато в действителност дръзвам да кажа, че се усещам по-добре, взех решение да пусна квалифицирания план - поради себе си и поради всички хора, които са зажаднели за моята музика ”, показа артистът.

Песента има прочувствена стойност за хитовия реализатор. „ Ах, каква жена си ” е подарък за Стораро от гръцката звезда Василис Карас, с който са близки другари. Музиката е на Василис, а текстът е на Петя Радева и Мариета Ангелова.

За жал, недоброжелатели се усъмниха, че може да спекулира с Ковид-19, макар че Тони даже показа преди дни фотография от болничното заведение, за която театралничи с две дами от екипа, който се е грижил за него.

„ Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на шеф инфекциозно поделение в МБАЛ-Шумен, доктор Костова, и на доктор Загоричев, който ме одобри незабавно откакто ме диагностицираха с Ковид-19! Благодаря на всички, които се интересуваха за положението ми и отправяха своите молебствия, с цел да мина по-леко през това тестване. Вече се усещам по-добре и от първо лице мога да ви съветвам: в случай че усетите неразположение или някой от признаците на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете незабавно да си извършите PCR тест ”, показа Тони.

Както „ Уикенд ” писа, той се заразил на женитба, на която бил поканен да пее. Дни по-късно се почувствал зле. Когато отишъл за проучване в болничното заведение в Шумен, доктора му прегледал белите дробове и възкликнал: „ Леле, леле! ”, след което разпоредил незабавно да го хоспитализират.

„ Като видях реакцията му, доста се уплаших. Вдигнах кръвно 180 и трябваше да ме упокояват с инжекции. В първите часове мислех, че ще умра, доста се бях уплашил ”, признава Стораро. Певецът се зарича всяка година да прави курбан на датата, на която докторите са оповестили, че към този момент е оздравял. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР