Том Круз се появи на Лазурния бряг и на фестивала

...
Том Круз се появи на Лазурния бряг и на фестивала
Коментари Харесай

Том Круз и Топ Гън: Маверик превзеха фестивала в Кан

Том Круз се появи на Лазурния бряг и на фестивала в Кан за изключителна галапремиера на дълго чакания шлагер "Топ Гън: Маверик ".

Посрещането на артиста от уредниците на фестивала и почитателите бе недвусмислено доказателство за статута на Круз като една от най-големите и същински звезди на Холивуд.

Малко преди премиерата на "Топ Гън: Маверик ", която беше маркирана и със особено авиошоу, в което изтребители кръстосваха небето, оставяйки следи в цветовете на френското знаме, Том Круз изненадващо получи и премия „ Златана палма “ за изцяло творчество.

Най-голямата премия за артиста обаче пристигна след последния кадър на кино лентата, когато феновете дадоха своята оценка с 5-минутни аплодисменти, а артистът се просълзи от топлото посрещане и гордостта от добре свършената работа на целия креативен и механически екип.
.
Самият Круз е безапелационен, че не би снимал продължение на класиката от 1986 година с изключение на, в случай че всички нямат опция да се качат в кабините на същински изтребители. Резултатът, както стана ясно и от Кан, е налице.

Отдаващ респект на предефиниралия екшън жанра оригинал на Тони Скот от 1986 година и сниман с най-новите постижения в кинотехнологиите, "Топ Гън: Маверик " предлага голям брой подиуми снимани в действителна среда и без намесата на компютърно генерирани резултати въздушни подиуми и каскади, които, правилен на неподражаемия си жанр, Том Круз извършва самичък.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР