Tом Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в Топ

...
Tом Круз развълнува феновете с изключителното си изпълнение в Топ
Коментари Харесай

Том Круз получи титлата “най-неподходящ ерген в Холивуд“

Tом Круз развълнува почитателите с изключителното си осъществяване в " Топ Гън: Маверик “ предходната година. Въпреки това 60-годишният артист е разгласен за минимум подобаващия ерген в Холивуд сега, а повода може да изненада почитателите на артиста.
Прочетете още
Според информация на „ RadarOnline “ звездата от " Мисията: Невъзможна " сега си търси партньорка. Неговата " контролираща " персона обаче основава проблеми на актьора да се свърже с някой специфичен човек.

" Том би желал да има някого в живота си, само че истината е, че репутацията му просто не е добра. Като цяло сциентологията е отблъскваща за множеството дами, а той не може да се откаже от нея. Круз е доста предан на сциентологията ", споделя източникът. " За него всяка партньорка е негово продължение, продължение на имиджа му. Известно, че той е доста контролиращ като човек. Дори казва какви облекла могат да носят дамите до него, когато са дружно на открито ", изяснява информаторът.

За финален път Круз беше сантиментално привързан със звездата на Marvel Хейли Атуел, само че нещата не се развиха добре. Източниците описаха още, че актьорът от " На ръба на утрешния ден " в действителност се е постарал в връзките си с Атуел.

" Но контролиращите му дейности ѝ пристигнаха в повече и тя приключи връзката. Жените го намират за прекомерно преобладаващ и той се трансформира в минимум подобаващия ерген в Холивуд. Това в действителност е отблъскващо. Много дами са си тръгвали едвам след няколко срещи ", споделя източникът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР