Том Брейди и Тампа бей бъканиърс подписаха нов договор, който

...
Том Брейди и Тампа бей бъканиърс подписаха нов договор, който
Коментари Харесай

В търсене на осми пръстен Том Брейди подписа нов договор с "Тампа бей"

Том Брейди и " Тампа бей бъканиърс " подписаха нов контракт, който ще задържи именития куотърбек при " пиратите " оттатък първичния му договор. Това разгласи отборът, който завоюва през февруари.

Той се причисли към " пиратите " през предходната година с контракт за два сезона при обезпечени 50 милиона $. " Новият му контракт е за няколко години и ще го задържи в Тампа по-дълго ", оповестиха от тима без да разкриват детайлности.

По-рано денем източници от Националната футболна лига (НФЛ) оповестиха, че договорът на 43-годишния състезател е за четири сезона.

След Супербоул изрази предпочитание да играе и след 45-годишна възраст. С триумфа над " Канзас сити чийфс " с 31:9 куотърбекът завоюва седми шампионски пръстен в своето десето присъединяване в срещата за купата. Той усъвършенства и куп върхове, завършвайки с впечатляващите 50 тъчдаун паса през годината.

" В гонене на 8. Задържаме бандата дружно ", написа малко Брейди в обществените мрежи, публикувайки фотография от сключване на контракта.

Ходът на куотърбека е доста значим за " Тампа бей ", като съгласно разнообразни информации това ще освободи 19 милиона $, с цел да може други основни играчи да подпишат нови контракти. След Супербоул 24 играчи на " пиратите " станаха свободни сътрудници, само че преди дни отборът разгласи покупко-продажби с значими фигури като лайнбекъра Лавонте Дейвид и уайд-ресийвъра Крис Годуин.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР