Толкова може момчето - драги Иво, това епохално разкритие, пример

...
Толкова може момчето - драги Иво, това епохално разкритие, пример
Коментари Харесай

Василев отрече да е ченге от ДС, преследвали го, но успял по чудо да се отърве

Толкова може момчето - драги Иво, това епохално разобличаване, образец за разтърсваща проверяваща публицистика се върти из " ефира " от най-малко две десетилетия. Нямате ли Google в Българска национална телевизия, та се постанова да се заровиш и разкриеш /тоест да питаш Антон Тодоров/.

Прочетете го деликатно, ето това е типичен " донос ". Някой писал за мен, нещо, които той бил чул, видял и така нататък Преди доста години, се срещнах с досието ми, частта доноси, къде съм ходил, какво съм направил, с кого съм приказвал беше доста по-голяма, от тази, в която някой споделя какъв брой беззаветно правилен съм бил, с цел да регистрира активност.

Цялата тази етикетизация с " досиетата " бе дело на същите от Държавна сигурност, спомнете си по кое време стартира. Просто им трябваше индулгенция и дъвка за народа и сходен " коз " против мен. Той постоянно се подвига, когато би трябвало да ме дискредитират. Нали съгласно профайлинга на Държавна сигурност трябваше да бъда прислужник на Москва нали там е КГБто, да съм олигарх заграбил национални пари, да съм с Борисов и Доган?

Факт е, за разлика от вожда на Трибюн Борисов, който желал, само че не приели в Държавна сигурност, мен ме преследваха и беше цяло знамение да се отърва.

Иво Никодимов в този момент обслужва отново същите кръгове - тъй като Държавна сигурност стои зад Пеевски, зад Борисов, зад Кошлуков, зад Гешев, зад цялата им сбирщина.

Днес да бъдеш в окото на Трибюнския ГЕРБ е висока чест и самопризнание.

Знаете ли, каква е разликата сред мен и сходни самозванци?

Нямам искания кой ще замести Кошлуков. И няма да упорствам за уволняване нито на Иво, нито на който и да било.

Само професионални критерии. Но по какъв начин да покриеш професионални критерии с това раболепство?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР