Току-що встъпилия в длъжност нов премиер на Словакия Петер Пелегрини

...
Току-що встъпилия в длъжност нов премиер на Словакия Петер Пелегрини
Коментари Харесай

Новият премиер на Словакия се забърка в страхотен скандал с кокаин, след като всъщност...

Току-що встъпилия в служба нов министър председател на Словакия Петер Пелегрини попадна в центъра на медийното внимание след на пръв взор безобидна преживелица.

По време на конференция с съдружния сътрудник Бели Бугар, 42-годишният политик бръкна в джоба на сакото си, с цел да извади телефона си от там. При това придвижване, обаче, от джоба му изпадна малко бяло пакетче, което незабавно прикова вниманието на медиите.



Социалните мрежи незабавно завряха от мнения с догатки какъв е въпросният предмет. На-фрапиращите от тях твърдяха, че Пелегрини е изтървал торбичка с кокаин.

Наложи се младият министър председател да разгласява собствен клип във Facebook, където изяснява какво в действителност се е случило. „ Каква торбичка с кокаин? Изпаднала ми е клечката за зъби “, съобщи той. „ Два дни се занимавате с това. Това е съчка за зъби “, добави той и показва образно, че в действителност държи такива клечки в джоба си и те са опаковани в бяла хартийка. Той акцентира, че в никакъв случай през живота си не е употребявал опиати.



Пелегрини стана министър председател на страната след оставката на Роберт Фицо, който напусна поста след убийството на журналиста Ян Куцияк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР