Току що чух премиерът на България Бойко Борисов, бивш бодигард

...
Току що чух премиерът на България Бойко Борисов, бивш бодигард
Коментари Харесай

Лично мнение: Борисов си призна, че е комунист

Току що чух министър председателят на България Бойко Борисов, някогашен телохранител на последния наш комунистически деспот Тодор Живков, да споделя следното в " Панорама " - когато се взема в интерес на страната, на народа, без значение за чия сметка, това е отлично.
Думите не са прецизен откъс, а смислово предаване на информация. Така го чух, по този начин го разбрах, по този начин го осмислих. И няма значение, че отговорът пристигна поради диалог на тематика " Васил Божков " - откакто излезе информация, че Божков е подал сигнал, че за към три години е дал 60 млн. лв. такса " успокоение " на Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.
Въпросът към Борисов беше дали е редно чист бизнес, друг на Божков съответно, да бъде притискан от позицията на държавната мощ. Отговорът го предадох нагоре.
Ами честито. 30-31 години по-късно си дойдохме на думата. Държавата - това съм аз! Не го е споделил Борисов, несъмнено. Един френски монарх го е споделил. Само че тъкмо този метод на схващане на живота води най-после до Френската гражданска война. В България сме надалеч от такова нещо - няма ужасно. Сега има и едни чисти 12 милиарда евро от Европейски Съюз за битка с ковид - има какво да се директория.
А българинът му е все тая. Живи и здрави да сме, това е. Само че тази, другата сметка, не " държавната ", може да е на твоя тил идващият път. Или на твоя. Или на твоя. Или на твоя...
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР