Токио. Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин

...
Токио. Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Все още не мога да осъзная какво постигнах

Токио. Бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин най-сетне се усмихна. При това го направи пред камерата на Българска национална телевизия, откакто завоюва оценката в категория до 62 кг.

Тайбе Юсеин беше извънредно щастлива след срещата, в която записа механически туш против Любов Овчарова (Руския олимпийски комитет) за 56 секунди.

" Много съм щастлива, към момента не мога да осъзная какво реализирах. Надявам се след няколко дни да мога да усетя какво се случи. Наставленията ми бяха да санкционирам всяка една неточност, нямах право на пропуск ", показа Тайбе Юсеин.

С олимпийска купа в категорията победи японката Юкаку Кавай, която спря нашето момиче на полуфиналите.

" В момента не ме е гняв за вчерашната загуба, направих всичко, което можех за момента. Вчера тя не сбърка, само че през днешния ден аз съумях да покажа това, което мога ", сподели още българската състезателка по битка.

За нея миналата година беше доста сложна, откакто дълго време лекува травма на коляното, трябваше да се оправя и с персонални загуби, само че в последна сметка съумя да се изкачи на третото място на най-престижната стълбичка – олимпийската.

" Да съм жива и здрава, каквото е писано, това ще стане и за идната Олимпиада ", приключи Тайбе Юсеин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР