Тодор Неделев, който отбеляза изравнителния гол за 1:1 срещу Черна

...
Тодор Неделев, който отбеляза изравнителния гол за 1:1 срещу Черна
Коментари Харесай

Неделев: Шокирах се при вида на коляното на Чочев

Тодор Неделев, който означи изравнителния гол за 1:1 против Черна гора, разкри, че се е шокирал при типа на коляното на Ивайло Чочев. Футболистът на " Палермо " получи тежка травма по време на мача и незабавно бе откаран в болница.
Спорна дузпа донесе точка на България против Черна гора (ГАЛЕРИЯ) Срещата на "Васил Левски " приключи 1:1
Неделев, който вкара отсъдената дузпа за нарушаване против Станислав Костов, счита, че това тъждество може най-после да се окаже от огромно значение за класирането за Евро 2020.

" Да, значима дузпа. Радвам се, че означих. Можехме да спечелим, имахме много положения. Всички момчета се раздадоха. Този хикс може да е от огромно значение най-после. Говорихме си вътре, че в случай че има дузпа да я удрям или аз, или Спас. На мен се падна тежката отговорност ", сподели Неделев след края на мача на стадион " Васил Левски ".
Хубчев: Отборът не беше на терена 15-20 минути Селекционерът счита, че равенството е сполучлив старт на квалификациите
" Не мисля, че би трябвало да съжаляваме. Черна гора е добър тим. Да, имахме положения и можехме да отбележим повече от един гол, само че да не забравяме, че Черна гора поведе, а ние успяхме да се върнем в мача. Важна точка мисля, че голът е миг на уязвимост. Поздравявам отново всички момчета – всеки един се раздаде. В някои моменти можем да съжаляваме, че не отбелязахме гол. Имаме няколко дни да се възстановим и да се подготвим ", продължи той.

" Като му видях коляното и напряко останах в потрес. Надявам се доста бързо да се възвърне, тъй като е доста скъп за националния тим ", показа Неделев по отношение на травмата на Чочев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР