Тодор Желязков, известен като DJ Emotion, е заснел първия залез

...
Тодор Желязков, известен като DJ Emotion, е заснел първия залез
Коментари Харесай

DJ Emotion е заснел първия залез за 2021 г. преди смъртта си

Тодор Желязков, прочут като DJ Emotion, е снимал първия залез за 2021 година часове преди да се подхлъзне и да почине. Навръх Нова година той взема решение да прекара празника в Стара планина със собствен другар. Изкачвал е планини от дълго време, само че този път времето е било неприятно.

"Първият залез. Съжалявам за звука, но вятърът не прости. За доста години! ", поздравява DЙ Emotion, публикувайки видео със спиращата дъха панорама.



Негови другари, познати и почитатели бързат да изкажат съболезнования за загубата му.

"Много мога да разправям за моментите и щуротийте които сме имали дружно с DJ Emotion (...) С насълзени очи съумях да разровя архива и открих това скъпо видео от DEEP ZONE празненството ни. Не знам дали знаете, само че DJ Emotion бе част от основаването на DEEP ZONE придвижването, в което група диджеи (Emotion, Deep George, Tony MC, Vili, Tedy и аз) организирахме всеобщи празненства в ексцентрични места ", написа във фейсбук DJ Dian Solo.

"Радвам, се, че ориста ме срещна с Тошко - DJ Emotion и имах достойнството да работя един до друг с него дълги години. Той е страховит човек и душица... и не на последно място - DJ с ГОЛЯМО D ", акцентира още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР