Точно преди 10 години Жана Бергендорф спечели Х Фактор“ и

...
Точно преди 10 години Жана Бергендорф спечели Х Фактор“ и
Коментари Харесай

Жена „оправя“ Жана Бергендорф, двете живеят заедно! Синът на певицата в шок от лизи-близи гледките

Точно преди 10 години Жана Бергендорф завоюва „ Х Фактор “ и сложи началото на своята известност. Тогава певицата беше омъжена с малко дете и никой не би предположил по какъв начин ще се развие животът й в идващите години.

Истината е, че Жана не устоя на славата. Първо разруши фамилния си уют, като се разведе и се впусна в мимолетни връзки. После пристигнаха и проблемите с опиатите.

Към днешна дата изпълнителката на „ Самурай “ е подготвила нов потрес за феновете си, които може да са малцина, само че въпреки всичко ги има. Тя е станала лесбийка.

Тук не става въпрос за краткотраен секс с жена, а за същинска връзка. Отношенията й с въпросната дама са доста съществени, тъй като двете живеят под един покрив и се изживяват като семейство.

От всичко това обаче страда синът на Жана, който е в тийнейджърска възраст и му е много мъчно да гледа по какъв начин майка му е „ противоположна “. Дори на няколко пъти я заварил в неприлични пози с другата жена и това го вцепенило.

Момчето било отвратено от новото любовно амплоа на майка си и по тази причина все по-често посещавал татко си, който живее в Дания. Младежът нямал самообладание да се махне от България, с цел да изчезнат лизи-близи гледките, на които постоянно се натъквал.

„ Той мъчно изживя развода на родителите си, а какво остава да види майка си на другия бряг. Това нанася психически контузии за цялостен живот “, разясняват познати на певицата.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Жана Бергендорф
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg