Точно навреме за разпалване на предпразничната треска Yettel кани малки

...
Точно навреме за разпалване на предпразничната треска Yettel кани малки
Коментари Харесай

Yettel събужда празничния дух с вълшебна коледна гора с награди в София и Пловдив

Точно в точния момент за разпалване на предпразничната тресчица Yettel кани дребни и огромни в своята вълшебна коледна гора. Награди, обичани известни лица, споделени пожелания и заразно положително въодушевление чакат всички, които посетят интерактивната апаратура на телекома. „ Вълшебната коледна гора на Yettel “ ще „ израсте “ на 5 местоположения в София и Пловдив, където всеки ще може да получи подарък, като показа какви добрини дава обещание да направи за обичаните си хора, с цел да направи Коледа вълшебна.

Всички, които желаят да се потопят в коледния дух, би трябвало да посетят декоративната горичка и да отговорят на въпроса: „ Как ще направиш тази Коледа вълшебна? “ Те ще могат да изберат най-близкия до тях отговор от таблет с падащо меню, а отговорите на всички участници ще се пресъздават на екран в огромно коледно дръвче. Дали ще създадем тази Коледа вълшебна като изненадаме приятелите си, като вършим повече положителни каузи или сбъднем нечия фантазия, или може би като се обадим на баба и дядо или просто бъдем със фамилията си? Всеки, споделил коледното си заричане, ще получи подарък опаковъчна хартия и ще взе участие в лотария на място за смарт телефон.

Първа спирка за вълшебната коледна гора на Yettel беше бул. „ Витоша “, който в петък вечер блестна в празнични светлини и обичани коледни песни, изпълнени онлайн от детски хор. За да бъде коледната приказка още по-звездна, в събитието се включиха фитнес треньорът Сами Хосни и половинката му Мила Савова, както и известната влогърка Маги Сан, която се забавлява във вълшебната гора дружно с дъщеричката си. През уикенда инсталацията влезе на топло в The Mall, където прелестните Прея и Ивомила споделиха своите коледни обещания, снимаха се с фенове и канеха минувачите да споделят своите, да вземат красива опаковъчна хартия и да вземат участие в томболата за смарт телефон.

От през вчерашния ден празничната апаратура се подслонява в Sofia Ring Mall, където ще остане до 15-и декември. Там с изключение на SAMSUNG Galaxy A13 128GB Blue и доста опаковъчна хартия към този момент се раздават и усмивки на кг с помощта на телевизионния любим Николаос Цитиридис. От 16-и до 19-и декември „ Вълшебната коледна гора на Yettel ” ще бъде част от Коледния парк на столичния пл. „ Славейков “, където на работливите джуджета на Yettel ще оказва помощ блогърката Ивана Александрова, а някой ще грабне HUAWEI Nova Y70 128GB White. За край празничната апаратура се придвижва в Пловдив, където от 20-и до 23-и декември ще бъде част от Коледен Базар „ Капана “. Там коледният дух ще повдига бюти влогърката Гергана, а един от всички споделили коледните си обещания ще завоюва XIAOMI Redmi 10 5G 64GB Grey.

Интерактивната апаратура е част от коледната акция на Yettel, която тази година започва под наслов „ Ти правиш Коледа вълшебна “ и с обещанието от телекома да помогне на своите клиенти да създадат празника магически за хората, на които държат. В този дух операторът разгласи отстъпка от за първите 6 месеца от лизинговите вноски при взимане на смарт телефон на погашение за 24 месеца. пък е самодейността на оператора в мобилното приложение Yettel. Там потребителите могат да открият специфичен празничен календар, в който за всеки ден от декември ги чака изненада с отстъпка за смарт устройства или партньорска оферта, а всяка изненада може да бъде подарена на непосредствен, който е част от мрежата на Yettel. Компанията е приготвила и две извънредни предложения в своя онлайн магазин – и понижение от. Всички, за които пък най-съществен е жестът, могат да генерират изцяло гратис и да я изпратят на обичан човек.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР