Точно една година след първоначално отложената премиера, на 19 декември

...
Точно една година след първоначално отложената премиера, на 19 декември
Коментари Харесай

Opera D`Amore събира български и чуждестранни оперни звезди

Точно една година след в началото отсрочената премиера, на 19 декември от 19 ч. в столичната зала " Арена Армеец " ще изгрее в целия си искра галаспектакълът " Opera D`Amore ". Елитният състав от световноизвестни български и задгранични оперни актьори - Мария Гулегина, Марко Берти, Надя Кръстева, Кирил Манолов, Илина Михайлова, Росен Ненчев, Емил Павлов, Даниела Дякова и Рейналдо Дроз, хорът и оркестърът на Софийската опера и балет ще се изявят под диригентската палка на маестро Давид Хименес. Продуцентите от TL FILM.Ltd с наслада удостоверяват и присъединяване на специфичния посетител - фамозния испански тенор Хосе Карерас, научи ДУМА от Тодор Лазаров.

За първи път в света ще станем очевидци на неповторим оперен шоуспектакъл с невиждана до момента театрална технология - 3D мапинг, виртуална действителност, съчетана с живото осъществяване на солисти, оркестър, хор и балет, както и магията на ултрамодерна звукова и образна среда. Тонрежисьор на огромната продукция, сътворена благодарение на над 200 експерти от разнообразни области, е Давид Барбали.

Както още преди година дадоха обещание уредниците, международната премиера на този зрелищен план на АСАРА ще се състои точно тук - в България. В неделната вечер ще бъдем подвластни на магията на най-красивата оперна музика, написана в миналото за любовта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР