Точният хармоничен аспект, който сключват Венера и Уран е на

...
Точният хармоничен аспект, който сключват Венера и Уран е на
Коментари Харесай

Венера и Уран в хармоничен аспект

Точният съразмерен аспект, който подписват Венера и Уран е на 8 февруари, само че той може да продължи три дни от през днешния ден. Този аспект въздейства позитивно на прекарванията в любовта, стига да няма други напрегнати аспекти към Венера в самостоятелния ви хороскоп. 

Ако сега няма други значими напрегнати транзити, тогава хармоничният аспект на двете планети може да увеличи вашето самочувствие, да се появят нови почитатели в този миг, а също и увеличение на творчеството и спонтанните дейности. Това също е време да оставите творчеството си да разцъфти и да се отдадете на изкуството си.

Венера в астрологията дава отговор за парите, любовта, удоволствията, жанр, хубост, романтика. Уран е планета на непредвидените  и неочаквани промени. Когато двете планети са в секстилна връзка, те изваждат най-хубавото една от друга, фокусирайки позитивните сили тъкмо върху местата, където има потребност от тях.

Добър миг да се отворите към новите благоприятни условия. Осъзнаване на новопоявили се стремежи, които ви карат да предприемете спонтанни дейности в незнайна посока. Това също е добър миг за вашите финанси с опция за непредвидени облаги. Може да сте склонни към избрани парични вложения, които може да носят чувство за риск.

По време на този пренос ще имате доста благоприятни условия да създадете нови връзки, без значение дали са чисто другарски или от сантиментално или полово естество.

Може да обезпечи при някои хора нова връзка, само че това рядко води до брак. Връзките основани при този пренос, постоянно са краткотрайни и нестабилни или сътрудниците са прекомерно истински, с цел да се поддържат връзки с тях. По това време са по-вероятни зараждане на флирт, прелестно развлечение, необвързващи любовни забежки, дарове и изненади.

Важно е да напуснете уюта на дома си, да излезете на открито да се забавлявате, да лудувате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР