Тоалетът, който звездата от сериала Fleabag Фийби Уолър-Бридж носеше на

...
Тоалетът, който звездата от сериала Fleabag Фийби Уолър-Бридж носеше на
Коментари Харесай

Тоалетът на Фийби Уолър-Бридж от наградите "Златен глобус" е продаден в помощ на Австралия

Тоалетът, който звездата от сериала " Fleabag " Фийби Уолър-Бридж носеше на церемонията за премиите " Златен глобус ", бе продаден за 21 200 английски лири на търг, приходите от който са предопределени за потърпевшите от горските пожари в Австралия, заяви Контактмюзик.
34-годишната актриса предложи за продажба на търг смокинга, планиран от дизайнерското дуо " Ралф и Русо " за състоялата се по-рано този месец гала. След нея Уолър-Бридж сложи подписа си върху направения по поръчка тоалет от две елементи, който бе изложен на търг.

" Развълнувана съм, че неповторимият смокинг, основан от австралийските дизайнери Ралф и Русо, ще даде своя принос за незабавна идея - сподели тя. Ако събраните на търга доходи могат да оказват помощ в битката с следствията от горските пожари, бъдещото влияние на тоалета ще е по-голямо от шанса, който той донесе на мен и екипа на сериала на церемонията. "

Двамата дизайнери увериха, че са очаровани от решението на актрисата да продаде тоалета. " Тъй като сме родени в Австралия и членове на фамилиите ни живеят в района, слушахме със свити сърца вестите за горските пожари в страната - означиха те. Радваме се, че с тази продажба на търг Фийби поддържа напъните за подкрепяне на потърпевшите от бедствието. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР