Тийнсензацията EVA, която придоби популярност не толкова от кариерата си

...
Тийнсензацията EVA, която придоби популярност не толкова от кариерата си
Коментари Харесай

Тийнидолката EVA лъже феновете си и не си плаща, когато й вършат работата! Ето как МАМИ

Тийнсензацията EVA , която закупи известност не толкоз от кариерата си на певица, а като участничка в няколко уеб сериала, се оказа много неточна както към почитателите си, по този начин и към индивида, който й разви профила в Инстаграм, алармира четец на HotArena.

Наскоро профилите на сладникавата деовйка в Инстаграм бяха откраднати и това стана мотив да се зашуми към детския й облик.

Освен всички драми и плач, Ева бе уличена и в неистина, което не се хареса на по-осъзнатите йи почитатели. Малко откакто откраднаха профилите й, тя качи поредност от видеа, в които плаче за случилото се и твърди, че сама и без пари е постигнала всичко и ги е създала.

Оказа се, че тя самата не помни скорошни събития или е изогдно да ги заобикаля. Преди време имаше момче на име Николай Иванов, което се грижеше за местата й в мрежата и ги разви много, на което всички дружно станахме очевидци.

Ева качваше видеа, лайфове и фотоси с него и всеки към нея знаеше, че той се грижи тя да бъде показана по най-хубавия метод в интернет.

Но в един миг тя се лиши от компанията и услугите му. Тя не сподели какво се е случило, нито пък той. Разбра се преди няколко дни, че не му е плащано цялото това усърдие, а той самия качи остри нападки, ориентирани към нея, разкривайки истината какъв брой неточна е тя (виж фотографията под статията).
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР