Тийнейджърка от Великобритания стана хит в интернет благодарение на свое

...
Тийнейджърка от Великобритания стана хит в интернет благодарение на свое
Коментари Харесай

Феноменално: Тя поразително много прилича на Майкъл Джексън

Тийнейджърка от Англия стана шлагер в интернет с помощта на свое селфи , на което поразително наподобява на Майкъл Джексън, написа в. " Дейли остарял ".

Забелязала в огледалото приликата си с Краля на попа, 17-годишната Лорън Елизабет от Манчестъ р взема решение да показа своя фотография в интернет пространството, озаглавена " Blame it on the Boogie " по едноименната ария на Джексън файв. Сега тийнейджърката непрекъснато вижда лика си онлайн.

Селфито на Лорън е събрало над 100 000 лайкове и e споделено в Туитър над 30 000 пъти. Повечето консуматори се дивят на поразителната й аналогия с Майкъл Джексън.
 
Elisabeth Loren, un sosie féminin de Michael Jackson qui affole le web - RTBF:
— Marine (@OoMarinette)

Не липсват обаче и шеговити мнения от вида " Кралят на попа звъни от парадайса на полицията, с цел да заяви за кражба на еднаквост " или " Майкъл, това ти ли си? "



Тийнеджърката реагира положително на шегите.

" Гледам на тях от позитивната им страна. Не бих се обидила поради нещо, което някой е споделил за мен онлайн. Съзнавам, че на някои фотоси много наподобявам на Краля на попа. Забавно е да ме назовават " момичето Майкъл Джексън ", споделя Лорън Елизабет.
 
Pendant ce temps sur Twitter
— Top Des Screen (@TopDesTwittos)

Тийнеджърката добавя, че единствено един път се е почувствала наранена, откакто в обява в Редит, където също е качила своя фотография, е била упрекната, че си е правила пластична интервенция, с цел да наподобява на Майкъл Джексън. " Това просто не е истина ", отсича Лорън Елизабет.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР