Тийнейджърът призна, че става все по-надъхан, когато играе за .

...
Тийнейджърът призна, че става все по-надъхан, когато играе за .
Коментари Харесай

Ансу: При най-добрите съм и трябва да се възползвам от всеки шанс

Тийнейджърът призна, че става все по-надъхан, когато играе за. Снощи испанският национал блесна с два гола и направена дузпа при триумфа с 4:0 над в първия мач на отбора за новия сезон.

“Когато един нападател вкарва попадения, той постоянно желае повече и повече. Точно това се случи и довечера. Трябва да продължа по този начин крачка по крачка и да употребявам оптимално всяка опция, която получавам. Играя дружно с най-хубавите. Иначе всички в тима желаеме да се подобряваме. Това се видя изключително през първото полувреме. Това е методът да вървим напред”, разяснява Фати пред Barca TV.

17-годишният гений благодари особено на за отношението към него. На “” нощес Лео вкара отсъдения углавен удар, като по този метод още в 35-ата минута двамата бяха подсигурили успеха на своя тим.

“Да играя с Меси в един отбор ми е фантазия още от дете. И ето, че в този момент имам тази опция. Той постоянно ми оказва помощ и ми дава препоръки - както на терена, по този начин и в тренировките, за което съм доста радостен”, приключи Ансу. Ла Лига 3 кръг, неделя 27 септември  Барселона 4:0краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР