Тити Папазов получи приза Татко на годината на юбилейна церемония

...
Тити Папазов получи приза Татко на годината на юбилейна церемония
Коментари Харесай

Тити Папазов е татко на годината

Тити Папазов получи наградата " Татко на годината " на юбилейна гала в изложба Нирвана. " Това е премия на заем, считам, че всеки триумф е обвързване да доказваш още веднъж и още веднъж, че го заслужаваш ", показа Тити, който се е посветил на благотворителни дела в името на деца. " Тити е освен баща на годината, той би трябвало да бъде разгласен за баща на хилядолетието.

Освен че е мотор на акцията " Един за всички, всички за Криси " за спасяването на 9-годишния Кристиян Илиев, Тити още през 2007 година потвърди, че е страховит баща. Тити към този момент беше станал татко, само че дружно със брачната половинка си взеха решението да осиновят новородено момченце, чиято майка беше със гибелен вирус, и откакто беше гледал репортаж за детето, цяла нощ обикаляше лечебните заведения, с цел да го търси, до момента в който го откри. Всеки би споделил, че би направил същото - само че кой с изключение на Тити в действителност би го направил? ", сподели Ники Младжов, притежател на изложба Нирвана, който връчи наградата на известния треньор.

Проф. Любомир Стойков разгласи за " Татко на годината " и артиста Ивайло Захариев, който от години е предан на благотворителни начинания в името на деца. " Ивайло се включва в съвсем всяка самодейност, обвързвана с деца, като влага цялата сила на огромното си сърце, работили сме дружно по такива дела и знам на какво е кадърен, с цел да помогне ", показа професорът. " Татко на годината " стана и артистът Момчил Степанов, който се е посветил на щедрост в името на децата. Той получи премията си от пътуващия публицист и публицист Магдалена Гигова. " Самият аз неотдавна съм баща и знам какво е да държиш скъпото вързопче, за което си подготвен на всичко ", показа Момчил, който дойде на церемонията с красивата си брачна половинка.



Русата хубавица от Канал 3 Ива Кунчева награди с влиятелния приз ултрамаратонеца Краси Георгиев, който бяга на пътека 36 часа за деца, победили най-страшната болест. Краси, който към момента не е станал баща, съумя да събере обилни средства за непознати дечица с благородната си самодейност. " Аз съм човек, който тича и се веселя, че това съумя да накара доста хора да оказват помощ на децата ", благодари на добротворците спортистът.

Наградата " Татко на годината " получи и предприемачът Младен Василев, който е посветил огромна част от времето и силата си за образуване на благотворителни акции за избавяне на деца. Той получи наградата от ръцете на Зоя Паприкова, щерка на българската Майка Тереза - Донка Паприкова.



Наградите " Татко на годината " се връчват за пета поредна година по самодейност на Нина Норд със съдействието на Z&M Private Co. През миналите години с влиятелната купа бяха отличени бащи, които поддържат развиването, здравето, образованието и креативните желания на български деца - измежду носителите на наградата са отец Иван от приюта в Нови Хан и синът му отец Григорий, доктор Милен Врабевски, актьорите Дарин Ангелов и бате Николай, артистите Дичо и Емил Анчев, предприемачът Алекс Врабчев, тв звездата Ники Кънчев и незнайни за необятната аудитория бащи, които са посветили живота си на дела, свързани с деца. Носителите на премията се дефинират съгласно заслугите си от предприемчив комитет, формиран от българки, отдадени на благотворителността.



Наградените тази година бащи се любуваха на изложбата на Ива Кунчева " Спомени от звезден прахуляк ", отдадена на извънредни моменти от кинофестивала в Кан, която може да се види в изложба Нирвана до 22 април. Всеки от татковците получи Ouzo Plomari и страхотна книга от AMG Publishing. Гостите на церемонията оцениха уместно освен фотосите и репортажите от фестивала в Кан, само че и изискания кетъринг от " 100 грама сладки " и сапфирено синьото вино " Санта Маргарита ".
Снимка Алина Георгиева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР