Тити Папазов отново бе изловен от бдителни граждани да гази

...
Тити Папазов отново бе изловен от бдителни граждани да гази
Коментари Харесай

Тити с нов джип и пак гази закона - slava.bg

Тити Папазов още веднъж бе изловен от бдителни жители да гази правилника за придвижване по пътищата.

Както е известно, в края на предишния месец той бе сниман да минава на алено на кръстовището на бул. Черни връх, на което бе погубен тв водещия Милен Цветков. По-късно се оказа, че Тити има доста неплатени санкции. Тогава той даде обещание да не прави повече по този начин и се закани да заплати хонорар на всеки, който от тук нататък го снима в нарушаване.

Ето, че това към този момент се случи. Няколко дни преди да разгласи, че е болен от ковид, Тити се снабди с нов автомобил с регистрационен номер СА 0007, и бе засечен на два пъти в прорез с разпоредбите. Двете фотоси са оповестени в платформата "Гражданите ". На първата се вижда по какъв начин мерцедесът на известния плачльо е паркиран погрешно на бул. Ботевградско шосе. На втората ясно е показано агресивното каране на Тити в дребна улица - трасе на тролейбуси. Това се случва в региона на улица Ручей и бул. България.

Още по-скандалното е, че съгласно създателя на фотографията незабавно по-късно полицията стопира Тити Папазов, организира се 20-секунден диалог с него и треньорът си потегля по живо, по крепко, без никаква глоба. Потребителят пита по кое време най-сетне ще лишават книжката на наглия водач. През миналата година той беше засент от колоездач по какъв начин е спрял на велоалея на улица Раковски. На въпроса за какво е паркирал там, Тити дава отговор на велосипедиста "Хайде, махай се, махай се ".

От 2017 година Папазов има наложени 13 санкции и фишове, 6 от тях не са негови, а на друго лице. Последните му издънки се случиха дни преди да разкрие, че е болен от ковид. Очаква се обаче РЗИ-София да ревизира по кое време тъкмо той е карал автомобила си и в случай че се окаже, че въпреки всичко е нарушил карантината, ще бъде грубо санкциониран за това си действие, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР