Тити Папазов, който от 2007 година отглежда изоставено дете, заразено

...
Тити Папазов, който от 2007 година отглежда изоставено дете, заразено
Коментари Харесай

Тити, който гледа дете със СПИН, стана татко на година

Тити Папазов, който от 2007 година отглежда изоставено дете, инфектирано с вируса на СПИН ХИВ, стана баща на годината. Емоционалният състезател не можа да скри сълзите си, когато призна, че хлапето, зарязано от болната си майка, му е пратено все едно от Бог. Когато схванал от новините, че бебето е изоставено в столична болница, Папазов почнал да го търси още в 23 часа вечерта и не се отказал, до момента в който не го намерил. Сложното състояние вкъщи не му пречи да оказва помощ и на още десетки заболели деца, които се нуждаят от скъпо лекуване в чужбина, по тази причина е най-логично той да грабне премията, изясни притежателят на изложба „ Нирвана” Ники Младжов.



Изисканото художествено пространство бе хазаин на церемонията, а поради левскарските пристрастия на двамата обилно се лееше синьо вино. "Това е премия на заем, считам, че всеки триумф е обвързване да доказваш още веднъж и още веднъж, че го заслужаваш ", показа Тити. Проф. Любомир Стойков разгласи за "Татко на годината " и артиста Ивайло Захариев, който от години е предан на благотворителни начинания в името на деца. " "Татко на годината " стана и артистът Момчил Степанов, който се е посветил на щедрост в името на децата.



Русата хубавица от Канал 3 Ива Кунчева награди с влиятелния приз ултрамаратонеца Краси Георгиев, който бяга на пътека 36 часа за деца, победили най-страшната болест. Краси, който към момента не е станал баща, съумя да събере обилни средства за непознати дечица с благородната си самодейност. Наградата "Татко на годината " получи и предприемачът Младен Василев, който е посветил огромна част от времето и силата си за образуване на благотворителни акции за избавяне на деца. Наградите "Татко на годината " се връчват за пета поредна година по самодейност на Нина Норд със съдействието на Z&M Private Co. През миналите години с влиятелната купа бяха отличени бащи, които поддържат развиването, здравето, образованието и креативните желания на български деца - измежду носителите на наградата са отец Иван от приюта в Нови Хан и синът му отец Григорий, доктор Милен Врабевски, актьорите Дарин Ангелов и бате Николай, артистите Дичо и Емил Анчев, предприемачът Алекс Врабчев, тв звездата Ники Кънчев и незнайни за необятната аудитория бащи, които са посветили живота си на дела, свързани с деца. Носителите на премията се дефинират съгласно заслугите си от предприемчив комитет, формиран от българки, отдадени на благотворителността.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР