Тита отново попадна под ударите на хейтърите, които я сравниха

...
Тита отново попадна под ударите на хейтърите, които я сравниха
Коментари Харесай

"Приличаш на Гери-Никол": Хейтърите отново нападнаха Тита и Недко

Тита още веднъж попадна под ударите на злобарите, които я съпоставиха с нейната колежка Гери-Никол. Преди дни изпълнителката на " Антилопа " показа фотография от събитие, на което е била дружно с гаджето си Недко. За блестящото празненство Тита е заложила на доста къса сребърна рокля и сандали на фино токче, косата е спусната и леко накъдрена, а платинено русото е в историята.

Виж още: Два пъти по-хубаво от " Емили в Париж ": Лили Колинс подвигна супер обилна женитба

Докато правилните почитатели на Тита я обсипваха с похвали и лайкове, то злобарите се " раздвижиха " и не пропуснаха да отразят мнението си в мненията към фотографията. Те разкритикуваха Тита, която им била замязяла на Гери-Никол и упрекнаха, че я копирала. Под ударите им попадна и Недко, който бе на прицел поради тесните панталони, а други се пошегуваха с мокасините му. " Евгени Минчев пита кой му е откраднал обувките. Намерихме ги! ", написа консуматор. Истината е, че Тита въобще не наподобява на Гери-Никол, двете се разграничават фрапантно в стила си на обличане, а и прическите също нямат общо.

Виж още: УАУ, това Крисия ли е? Тийн звездата шашна с нови фотоси и предизвика мнения

 

Тита и Недко не за първи път са обект на злобари и хора без сериозна работа. Звездата не се тормози от неприятните мнения, само че неотдавна призна в изявление, че от време на време хората са груби и рецензиите им не са градивни, а цялостни с хейт и ненавист. Певицата обаче към този момент има " дебела кожа " и се старае да не се впечатлява от отрицателните и злобни нападки. Двамата с Недко са все по този начин влюбени един в различен и прекарват времето си непрекъснато дружно.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР