Тишината, в която след изборите потъна политическата сила, наредена на

...
Тишината, в която след изборите потъна политическата сила, наредена на
Коментари Харесай

Валентин Радев атакува президента

Тишината, в която след изборите потъна политическата мощ, подредена на второ място по волята на суверена, се оказа заразна. В безмълвие потъна и президентството. Четири дни бяха нужни на президента, с цел да заяви, че на следващия ден ще връчи изследователски мандат за сформиране на кабинет на „ ИТН “. Тази рецензия насочи някогашния народен представител от ГЕРБ Валентин Радев.

Във фейсбук той разяснява още:

" Това закъснение води след себе си много незнайни, свързани със сформиране на вероятно ново държавно управление или вероятни предварителни избори. Но закъде да се бърза?! Президентските избори са наесен и би трябвало комфортните депутати да създадат комфортните промени в Изборния кодекс ".

Президентът Румен Радев едвам през днешния ден разгласи, че на следващия ден заран ще връчи мандата на Има Такъв Народ. От името на партията мандата ще вземе Антоанета Стефанова, която ще го върне незабавно. Решението да не се задържа мандата в опит да се търси консенсус за държавно управление бе обявено във фейсбук от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов - първо посредством пост, а след това и в живо включване от вкъщи си.

Очаква се Българска социалистическа партия да е третата, на която президентът ще връчи последния изследователски мандат. Според Конституцията Радев не е задължен да избере третата политическа мощ, само че се счита, че той ще заложи точно на левицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР