Тирана. Албанският премиер Еди Рама призова правоприлагащите органи да разследват

...
Тирана. Албанският премиер Еди Рама призова правоприлагащите органи да разследват
Коментари Харесай

„360 степени“ : Албанският премиер призова за разследване на изтичането на личните данни на 637 хиляди души

Тирана. Албанският министър председател Еди Рама прикани правоприлагащите органи да проверяват задълбочено приключването на персоналните данни на 637 хиляди жители, в това число управлението на страната, политици и партийни чиновници, цитира думите му скопското електронно издание ”360 степени “

" Надявам се и приканвам правоприлагащите органи да проведат това следствие допустимо най-добре ", - цитира думите на Рама „ 360 градуса ".

В същото време албанският министър председател сервира персонално опрощение на жителите, чиито персонални данни бяха обществено притежание.

„ Разкриването на размера на заплатите на албанците е осъществено в нарушаване на гражданските права, свободи и човешкото достолепие, законите и конституцията “, сподели албанският президент Илир Мета ден по-рано.

Информацията за размера на заплатите, ЕГН, както и работните места на жителите на страната се оказа обществено налична в мрежата. По-специално, апропо, беше разгласен размерът на заплатата на президента и министър-председателя на Албания, възлизаща надлежно на 2100 евро и 1870 хиляди евро.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР