Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи

...
Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-добрите познавачи
Коментари Харесай

Стартира новият сезон на Nostrabet Tipster League

Tipsters лигата на Nostrabet събира на едно място най-хубавите познавачи на футболни събития и в нея се показват уменията за вярно прогнозиране на мачове

Десетте най-успешни участници се награждават всеки месец с общо 1000 NOSTRACOINS, разпределени посред им. Типстърите се целят и във от ден на ден почитатели, пред които да споделят своите прогнози в онлайн порталът и по този начин им оказват помощ да се поздравят с сполучливи залози. Участвайки в играта всеки месец, вие трупате точки за генералното класиране, където петима късметлии ги чакат страхотни награди. Топ 5 на най-хубавите типстъри за целия сезон ще се поздравят с награди като SMART тв приемник, тротинетка или тениска на обичания тим.

Как може да се включите в играта

За да се включите в конкуренцията, би трябвало да регистрирате своя акаунт в Nostrabet или да употребявате някой от профилите си в обществени мрежи. След това ще имате опцията да поставяте своите прогнози в уеб страницата и да печелите точки за класирането в лигата на познавачите.

В страницата с всички мачове ще може да откриете най-интересните и вълнуващи футболни дуели. За тях ще имате шанса да поставите своето предугаждане, като даже може да опишете и причините си. За всяка ваша прогноза поставяте виртуални заеми или така наречен точки.

Всички консуматори започват с избран брой точки в играта за месеца, като техният брой зависи от момента на включването в играта, колкото по-добра успеваемост покажете в прогнозите си, толкоз по-напред ще бъдете в класирането.

По този метод ще се доближите до премиите, които сме подготвили за вас от общия награден фонд. Класирането се базира на цялостното ви показване в играта и на база насъбраните точки в границите на съответен месец.

Основни правила на Типстър Лигата

Право на присъединяване в играта получават всички консуматори на уеб страницата Nostrabet.com, които имат акаунт в системата, и присъединяване за всички тях в Типстър лигата е изцяло гратис. Всеки кръг на лигата продължава в границите на един календарен месец, а всеки нов месец стартирате с съответен актив битката за класирането измежду топ местата.

При включване в играта от 1 до 7 число на месеца стартирате с актив от 100 точки, от 8 до 14 число – със 75 т., от 15 до 21 число – 50 точки и от 22 число до края на месеца – с 25 т. След края на съответен кръг, насъбраният актив ще бъде възобновен за новия месец, само че ще бъде непокътнат за генералното класиране. Важно е да знаете, че ще получите добави точки всеки месец, в случай че поканите другар.

Той би трябвало да отвори линка на email адреса, на който изпратите поканата и да се включи в играта. Вие ще получите по 25 точки за всеки сполучливо поканен другар в Типстърс Лигата, като може да поканите най-много 5 индивида всеки месец.

За да се включите в Nostrabet Tipsters League, би трябвало единствено да извършите най-малко една прогноза на някой от наличните мачове в уеб страницата ни. За да бъде класирането ви годно обаче, ще би трябвало да извършите най-малко 5 предвиждания за месеца.

Имате опция да поставите прогноза на съответен футболен мач единствено един път. Максималните пазари, за които може да дадете предугаждане на една среща, са два, и всеки от тях се пресмята като обособен
залог.

Нямате право да променяте или редактирате към този момент подложен
залог, а а точките за съответен месец ще се зачитат за всички мачове, които започват в границите на същия месец. Ако да вземем за пример в края на месеца извършите прогноза за събитие, което започва при започване на идващия месец, то точките от него ще се зачитат за новия месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР