Тинейджърката направи свой кавър на най-нашумелите хитове на 2018-а –

...
Тинейджърката направи свой кавър на най-нашумелите хитове на 2018-а –
Коментари Харесай

Ариана Гранде и Тото в новия клип на Дара Екимова

Тинейджърката направи собствен кавър на най-нашумелите шлагери на 2018-а – „ God Is a Woman” и „ Чужди усмивки”.

Вдъхновение за концепцията си Дара черпи от любовта към музиката. „ Музиката е единственото нещо, което в никакъв случай не е спирало да има смисъл за мен. Преминах през моменти, в които не знаех от кое място да стартира, с цел да осъществявам фантазията си. Това ме караше да се възнамерявам, дали да не се откажа. Истината е, че сърцето желае това, към което има пристрастеност и в вярното време, на вярното място се появи човек, който да ме върне в пътя и да ме стимулира.” – споделя Дара Екимова и добавя: „ Сега се веселя, че в този план вложих цялата си страст и обич. Нека това да е единствено началото! Безкрайно благодаря на хората, които не стопираха да имат вяра в мен, когато аз нямах сили да допускам - мама, вокалният ми възпитател и още една шепичка хора. В това число на Ариана Гранде за вдъхновението и на Тото за страстта в „ Чужди усмивки.”

„ God Is a Woman” е тоталният разбивач на класациите, който американската певица Ариана Гранде осъществя през лятото на тази година. С обилна хореография, на финала, на която Гранде предложения на сцената майка си и баба си, певицата взриви сцената на MTV VMAs/18. За „ Чужди усмивки” Тото признава, че е отдадена на непоисканата амнистия и раздялата с любовта на живота му. Откритието на Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, е музикален кумир за Дара Екимова. С версия на друга нейна ария, „ One Last Time”, Дара се яви на кастингите за „ Гласът на България”. След като не продължи в реалити формата, Дара се зае да построява независимата си певческа кариера. Зад гърба си тя има осъществени няколко кавър версии на родните класики „ Синьо” и „ Уморени крила”. „ Луд ли си” е първият й авторски план, включен в саундтрака на тийн-лентата „ 12А”. С „ God Is A Woman X Чужди усмивки” Дара дава сериозна поръчка за музикалната сцена. Тя сама избира песните за mashup-версията и незабавно стартира работа със Светлин Къслев и Борил Петров. За по-малко от седмица, тандемът осъществя видеото. Mashup е известен измежду тинейджърите микс на две или повече песни с нов аранжимент.

Дара Екимова показа клипа в персоналния си YouTube канал, а в инстаграм инфлуенсърите се надпреварват да я хвалят.

Аранжиментът на „ God Is A Woman X Чужди усмивки” е дело на топ-композитора и бийт мейкър Светлин Къслев, а със снимането и монтажа на видеото се заема младият гений Борил Петров. Записите са осъществени в Starlight Records.

Видео-премиерата на mashup-версията на „ God Is A Woman X Чужди усмивки” ще се състои на 18-и септември на сцената на Sofia Fashion Week, когато, с осъществяването си, младата певица ще открие втората вечер на влиятелния конгрес. Стайлингът в клипа е на самата Дара, а за грима и косата се погрижиха гримьорът Анастасия Бреневрешка и коафьорът Виолета Ван от LUKSOR club fashion salons. Видеото вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР