Тина и Миро от Един за друг вече официално увеличиха

...
Тина и Миро от Един за друг вече официално увеличиха
Коментари Харесай

Тина и Миро от "Един за друг" увеличиха семейството си с нов и много сладък член

Тина и Миро от " Един за различен " към този момент публично усилиха фамилията си с още един член. Младоженците са се сдобили с прелестно и доста пухкаво кученце.

Малкото животинче, което е порода Померан, към този момент обожава новите си притежатели, на които ще им е малко мъчно да опазят коледната елха. Кученцето си играе с играчките по коледното дръвче, а всеки притежател на домакински любим знае, че е предизвикателство опазването на украсата за празниците. Е, явно Тина и Миро занапред ще имат да научават някои неща за развъждането на домашните любимци, само че пък кученцето е в действителност огромен сладур.

Виж още: Тийн принцесата Симона с разобличаване за ранната популярност, непредвиден гений и какво желае да учи 

 Instagram

Оказва се, че животинчето е подарък от Миро за Тина, която му благодари и на стори в Instagram. Иначе в живота на двамата като че ли царува цялостна естетика, обич и съгласие, а кученцето ще ги сближи даже повече.

Припомняме, че двамата подвигнаха обилна женитба това лято в България, на която участваха някои от новите им другари от " Един за различен ". Красивата гала беше на морето, а на събитието участваха Тяна и Иво, Зори и Вальо, само че също Момчил и Даниел, които бяха без половинките си, с които са разграничени.

Младоженците обаче се върнаха назад във Англия, където живеят и работят. В кралството те се радват на живота и наподобява, че скоро нямат желание да се връщат в родината за непрекъснато. Иначе и двамата са патриоти, обичат фамилията и приятелите си, и се връщат в България постоянно, когато могат. 

Виж още: Новата миска проговори: За идеалния мъж, диетите и работата с психолог 

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР