Тина и Миро от Един за друг определено си живеят

...
Тина и Миро от Един за друг определено си живеят
Коментари Харесай

Скъп часовник, кожено палто и VIP сепаре: Тина и Миро от "Един за друг" пръскат лукс

Тина и Миро от " Един за различен " несъмнено си живеят живота и това си проличава от фотосите и сторитата, които качват в Instagram.

След медения месец на Малдивите, глезотиите не престават, само че този път в първокласен ресторант в Бристол. Новото фото на двойката излъчва разкош, а почитателите на Тина са безапелационни: " Супер яка мацка си ", пишат те. 

Виж още: Мария Бакалова раздруса Холивуд с тирада за Украйна и съобщи: Може да се случи на всички места!

Тинчето е заложила на гъзарско кожено палто и шапка с необятна външна страна, а Миро е също топ с черното си сако, което е напълно съчетано с аутфита на половинкага му.

Риалити звездите несъмнено не се тормозят да показват опциите си, само че с една разлика – двамата работят крепко и по доста. Тина е споделяла, че работи на няколко места, прави и по-тежък физически труд, само че единствено по този начин човек може да си разреши по-луксозни придобивки.

Виж още: Женският БГ вид на " Ергенът " и мацките, които би трябвало да участват 

Преди време Миро сподели гъзарската си кола, която провокира злоба у някои. Миро е казвал, че е постигнал в живота си изцяло самичък - обучение, финанси и професионални достижения, а това си проличава от всички негови постове в обществената мрежа.

Виж още: Тихите води са най-дълбоки: Ниа-Косара, Вики Тасева и неуместната обстановка с Виктор Стоянов

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР