Тина е новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Дебютният й

...
Тина е новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Дебютният й
Коментари Харесай

„Шамар“ - първият сингъл на младата Тина се превърна в хит

Тина е новото попълнение в музикална компания “Пайнер”. Дебютният й сингъл – „ Шамар “, направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4К.

Зад артистичния псевдоним застава 21-годишната Христина Петрова. Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е приключила Националното Музикално Училище “Любомир Пипков” в София, компетентност “Поп и джаз пеене”.

Освен като реализатор, младата дама свири чудесно на пиано и арфа. Но пеенето е нейната огромна обич, изгарящо предпочитание и пристрастеност в живота. От дребна мечтае и знае, че това ще бъде нейното бъдеще и житейско занятие, още повече, че такава е била и благословията, дадена й като бебе от безценен човек, орисал я във вълшебството на музикалния свят.

Тина не крие, че харесва и българската национална музика, само че има афинитет към темпераментните ритми на Ориента. Уважава и слуша всички стилове музика, само че попфолка несъмнено я притегля със своята екзотика и характер, по тази причина желае да се посвети на него.

Тина мечтае да радва почитателите на попфолка с топлия си глас, с красиви балади, с които да допре струните на душите им. Съвсем скоро на прослушване при корифея Етиен Леви, музикалният възпитател не крие възторга си от гласа на Тина, определяйки блендата й като невероятна.

Любопитна детайлност е фактът, че Тина е от жанр на музиканти. Младата изпълнителка е следващо потомство на музиканти, продължаваща за малко прекъснатата нишка. Правнучка е на Маестро Илия Атанасов - първият капелмайстор, приключил висшето си обучение в Русия, чието име е носила улица във Варна, от където потеглят всички негови генерации на реализатори на първа цигулка в немската филхармония, фронтменти на оркестри, заслужили национални актьори. И въпреки това е внучка на втория режисьор и артист Гани Стайков, взел присъединяване в едни от най -емблематичните български филми. Още в първите часове, когато бе качена в музикалните платформи, песента „ Шамар “ събра хиляди гледания и стотици позитивни мнения.

Песента е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е написан от Лора Димитрова. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, оператор – Йордан Петков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР