Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един срещу

...
Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един срещу
Коментари Харесай

Черно море - Лудогорец

Тимовете на Черно море и Лудогорец се изправят един против различен в мач от последния кръг на efbet Лига. Срещата е 18:45 на стадион “Тича ” във Варна и ще бъде ръководена от Волен Чинков.

Мачът се явява един от двата решителни за купата на страната през този сезон. Другият е дербито сред Левски и ЦСКА - София. Към момента “орлите ” имат една точка преднина, тъй че би трябвало да търсят наложителен триумф във Варна, с цел да си обезпечат първото място в крайното класиране. Това може да стане и при тъждество и загуба, в случай че “червените ” не съумеят да победят “сините ”. Черно море от своя страна все още е на пета позиция с 53.

Двата отбора към този момент играха четири пъти между тях през сезона - два пъти за шампионат и два пъти на полуфинал за Купата на България. В efbet Лига разградчани победиха на два пъти с 3:2. За Купата двата отбора си размениха по една победа като посетител с 2:1 и по този начин се стигна до осъществяване на дузпи, където “орлите ” бяха по-точни и стигнаха до финала.

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Дюлгеров, 3. Атанасов, 28. Дробаров, 4. Стефанов, 6. Попов, 19. Василев, 71. Панайотов, 8. Сула, 11. Фернандес, 7. Машадо, 86. Иса 

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 2. Пипа, 32. Пластун, 22. Русо, 16. Фон Витри, 23. Шоу, 8. Гонсалвеш, 6. Пиотровски, 77. Видал, 11. Десподов, 10. Тисера

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР