TikTok вече е най-популярната онлайн дестинация в света, според компанията

...
TikTok вече е най-популярната онлайн дестинация в света, според компанията
Коментари Харесай

Пандемията изстреля TikTok до №1

TikTok към този момент е най-популярната онлайн дестинация в света, съгласно компанията за сигурност Cloudflare, която наблюдава данните за уеб трафика благодарение на своя инструмент Cloudflare Radar.

Класацията демонстрира, че TikTok излиза на лидерска позиция през февруари, март и юни тази година и заема място номер едно от август, отбелязва. Смята се, че една от аргументите за скока в известността на Tiktok е пандемията Covid, защото продължителният престой вкъщи подтикна доста хора да търсят развлечение онлайн.

TikTok е видео обществена мрежа, благосъстоятелност на китайската компания Bytedance. Вече има повече от един милиард дейни консуматори по целия свят и този брой продължава да пораства. Приложението хоства разнообразни къси видеоклипове, обхващащи жанрове като комедия, танци и политика.

Компанията се разраства непрекъснато. Видеоклиповете с храни и предписания се трансфораха в основна част от триумфа на TikTok, като " вирусните” кулинарни клипове се радват на милиони гледания.

В резултат на това в Съединени американски щати през март ще започва нова услуга за доставка на храна, наречена TikTok Kitchen, която разрешава на хората да поръчват ястия, в началото основани във видеоклиповете, оповестени в TikTok. Даже се възнамерява и отваряне на верига заведения за хранене с общо 300 заведения, където ще се сервират ястия по специфичните предписания, показвани в TikTok, написа

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР