TikTok стана най-популярният уебсайт в света през 2021 г., надминавайки

...
TikTok стана най-популярният уебсайт в света през 2021 г., надминавайки
Коментари Харесай

TikTok е най-популярният уебсайт на 2021 г.

TikTok стана най-популярният уеб страница в света през 2021 година , надминавайки даже Гугъл, съгласно данни, оповестени от Cloudflare.

Компанията за мрежова сигурност Cloudflare разгласи, че обществената мрежа TikTok, благосъстоятелност на китайската компания ByteDance, за първи път е достигнала своя пик на 17 февруари.

Платформата, където се разгласяват къси видеоклипове, краткотрайно заема първото място през март и май, само че едвам на 10 август съумя да се задържи отпред за няколко дни. TikTok изцяло пое водачеството през октомври и ноември, в това число в американския Ден на благодарността и Черния петък. Тенденцията продължи и през декември.

Миналата година TikTok беше седмият по известност интернет домейн, което е доста нарастване на известността през последната година. Другите най-популярни домейна са Фейсбук, Microsoft, Apple, Amazon, YouTube, Twitter и WhatsApp.

TikTok е и най-популярната обществена мрежа тази година, изпреварвайки Фейсбук . Зад тях са YouTube, Twitter и Instagram, следвани от Snapchat, Reddit, Pinterest, LinkedIn и Quora.

Данните на Cloudflare демонстрират също, че Netflix и YouTube са били двата най-популярни стрийминг уеб страницата през 2021 година, като HBO Max е на трето място, изпреварвайки Hulu, която е мажоритарен притежател на Disney. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР