TikTok реорганизира международната си дейност, като планира да се съсредоточи

...
TikTok реорганизира международната си дейност, като планира да се съсредоточи
Коментари Харесай

TikTok реорганизира международната си дейност, ще се фокусира върху Азия

TikTok реорганизира интернационалната си активност, като възнамерява да се концентрира върху азиатските пазари и да понижи интервенциите си в други страни.

Това заяви китайската организация за финансова и икономическа информация Cailian, базирайки се на източници от ByteDance - притежател на обществената мрежа.

"Международната версия на приложението Douyin - TikTok, поправя световния си бизнес, като възнамерява да се концентрира главно върху пазарите в Индия, Малайзия, Тайланд, Япония, Южна Корея и Близкия изток и в същото време понижи дейностите в други райони ", написа организацията.

В материала се показва също по този начин, че неотдавна са се появили известия, че TikTok е почнала да реорганизира световния си бизнес и фирмена конструкция.

На първо място, това визира дейностите в Съединени американски щати, Европейски Съюз и Обединеното кралство: компанията стопира да усилва личния състав си в тези страни, а в някои случаи уволнява чиновници, оповестява БГНЕС.

Според организацията по-рано тази седмица Дейвид Ортис, представител на американския офис на TikTok, е съобщил, че длъжността му е отстранена като част от огромните старания на компанията да реорганизира активността си.

Китайската обществена мрежа TikTok, която разрешава да се качват къси видеоклипове, започва в средата на 2018 година Тя е благосъстоятелност на ByteDance, учредена през 2012 г.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР