Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията поясни в

...
Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията поясни в
Коментари Харесай

Безлов: Ангел Христов може да е влязъл в страната през зелена граница, вероятно с подправени документи

Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията разясни в ефира на Българска национална телевизия, че Ангел Христов може да е влезнал в страната ни през зелена граница (граница по земя, която е отвън формалните места за влизане в страната-б.р.) през Гърция или през Сърбия, Румъния или Македония.

„ Реалистично е да бъде с подправени документи. Този случай и бягството на Пепи Еврото нямат въздействие върху кандидатурата на България за Шенген, зависи от гласуването на Австрия. Версията за връщането на мутренските времена е много пресилена “, сподели още специалистът.

„ Съдебномедицинската експертиза ще даде отговорите на въпросите по кое време тъкмо е умрял и от какво тъкмо. Резултатите се чакат през днешния ден или на следващия ден. Няма данни да има съгласуваност сред случая с Ангел Христов от „ Братя Галеви “ и убийството на Красимир Каменов – Къро “, съобщи Тихомир Безлов.

Според него по отношение на бизнес връзки двамата са имали общи регистрации на компании, само че няма тесни връзки сред тях.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР