Тихо наследствоБългарски документален филм за Таня Димитрова, съпругът й Димитър

...
Коментари Харесай

Домашно кино

Тихо завещание
Български документален филм за Таня Димитрова, брачният партньор й Димитър и двете им дъщери Кати и Яна. В началото режисьорката Петя Накова стартира да снима напредъка на работата в техния фамилен център за работа с глухи деца в подтекста на позитивни образци за деца с кохлеарни импланти, които стартират да чуват след дългогодишна рехабилитация. Но до момента в който снимат, се случва непредвиден поврат - става известно, че Таня е болна и е принудена да замине за лекуване в чужбина. Нейната 20-годишна щерка Кати поема отговорността за центъра, както и грижата за по-малката си сестра...

Премиера, 23 март - от 18:30 ч. в HBO GO и от 19:00 ч. по HBO, както и в киносалона на " Дом на киното " от 18:30 ч.
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal
Актрисата Фелисити Хъфман е звездата от сериала " Отчаяни съпруги ", която преди две години беше наказана на 14 дни затвор, 30 000 $ санкция и 250 часа общественополезен труд. Причината? Плащането на 15 000 $ на профилирана в подготовка за тестванията SAT компания за банкет в американските университети, с цел да бъдат нараснали резултатите на по-голямата й щерка Грейс Мейси. Друга актриса - Лори Локлин, и брачният партньор й, стилният дизайнер Мосимо Джанули, също са взели участие в скица на рушвет за постъпването на дъщерите им в влиятелен университет. Този документален филм обобщава случилото се и наблюдава последствията от известния скандал за банкет в лицей, включващ и други известни персони.

Премиера, Netflix, 17 март
Cherry
Военен доктор се прибира от фронта с посттравматично стресово разстройство и се пристрастява към хероина. И с цел да задоволи зависимостта си, се въвлича в незаконен живот, като стартира да обира банки. Филмът е акомодация на едноименната автобиографична книга на Нико Уокър от 2018 година, а основната роля в него е поверена на Том Холанд, най-известен с ролята си на Спайдърмен. Режисьорите Джо и Антъни Русо, основатели на един от най-комерсиалните и печеливши филми въобще - " Отмъстителите: Краят ", тук поемат към може би непредвидена и мрачна посока, представяйки забавен прочит на историята отвън предстоящото екшън факсимиле. Филмът им е формиран от шест разнообразни тематични сегмента, жанрово различаващи се едни от други и показващи разнообразни аспекти в битката на основния воин да резервира здравия си разсъдък.

Премиера, AppleTV+
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР