Тиери Болоре Френското правителство обяви, че ще подкрепи номинацията на

...
Тиери Болоре Френското правителство обяви, че ще подкрепи номинацията на
Коментари Харесай

Тиери Болоре вероятно ще е новият главен оперативен директор на Renault-Nissan

Тиери Болоре

Френското държавно управление разгласи, че ще поддържа номинацията на Тиери Болоре за основен действен шеф на автомобилния тръст Renault-Nissan, оповестява Reuters. Кандидатурата на мениджъра, който и сега заема управителна позиция в компанията, беше издигната от основния изпълнителен шеф Карлос Гон.

Според представен от организацията източник от финансовото министерство, което е най-големият акционер в Renault, повишението на Болоре до номер 2 в ръководството на компанията се преглежда " в позитивна светлина ". Подкрепата за подновяването на контракта на самия Гон обаче може да се окаже под въпрос около проектите за задълбочаване на интеграцията с сътрудниците от Nissan. Четиригодишният мандат на мениджъра предстои на възобновяване на идната годишна среща на акционерите през юни.

Съобщението от държавното управление идва след изненадващите оставки на двама от топ мениджърите на Renault – Тиери Демаре и Щефан Мюлер, дни преди плануваната за 15 февруари среща на борда на шефовете, на която се чака да бъде обсъждано и назначението на Болоре на новия му пост, отбелязва още Reuters.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР