The voice of desire е новата любовна рокендрол история от

...
The voice of desire е новата любовна рокендрол история от
Коментари Харесай

Групата Erase the poems с дебютна песен The Voice of Desire

The voice of desire е новата любовна рокендрол история от Erase the poems . На първи септември излезе новият сингъл на българската рок група, която е симбиоза сред класическото и актуалното рокендрол звучене и демонстрира нова посока в музикалните търсения на бандата.

Текстът е дело на поета Росен Карамфилов, който е артист и фронтмен на групата. В останалата част от състава влизат Виктор Георгиев (китара), Георги Георгиев (бас) и Борислав Борисов (барабани). Аранжиментът е на Ташо Колев от JEREMY?, а микса и мастеринга на Георги Станев.

“Стигнах до един стадий от живота си, когато към този момент не знам кое е център и кое външна страна, тъй като непрекъснато ги променям. Това е едно прескачане сред нещата, които най-вече обичам да върша, нещата, които ме вършат жив ”, споделя Росен Карамфилов .

За него пеенето и музиката не са нови, тъй като е пял и с D2 и с JEREMY?, просто в този момент е благополучен, че има постоянен състав на групата си и това му оказва помощ да се усеща цялостен в посланията си и в това, което желае да прави.

The Voice of Desire е любовен текст, на ръба на леко двойствения смисъл, изяснява Росен Карамфилов и споделя, че в клипа към песента двамата герои се скарват, а най-после се сдобряват.

“Идеята е тъкмо в това - пътят сред хората. Най-ценното във взаимоотношенията е все пак да се реализира резистентност в тях и това демонстрираме и в клипа. Много е елементарно да се скарваме, да се разделяме, всеки да е напред с егото си. По-трудното е да се прегърнем ”, разяснява Росен Карамфилов.

Чуйте целия диалог на Ива Дойчинова в звуковия файл .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР