Тези красавици изпълняват безропотно всички желания: 12-те момичета от единствения

...
Тези красавици изпълняват безропотно всички желания: 12-те момичета от единствения
Коментари Харесай

Секс с кукла: зад пердетата на един публичен дом

Тези хубавици извършват покорно всички стремежи: 12-те " девойки " от единствения в Германия обществен дом със секс кукли. Що за хора го посещават? Репортерът Чейз Уинтър надникна зад пердетата:

На една задънена уличка в спокоен квартал южно от центъра на Дортмунд откриваме единствения в Германия обществен дом със секс кукли . За 80 евро на час клиентите могат да наемат една от 12-те силиконови кукли, измежду които има и един " хибриден " модел - с женски гърди, само че с пенис. След което да се усамотят с избора си в една от стаите и да се отдадат на половите си мечти.

" Изглеждат добре, в никакъв случай не боледуват и извършват всички стремежи "

Съдържателка на този обществен дом, който в същото време е и " студио за садомазохизъм ", е 30-годишната германка Евелин Шварц. Решението с куклите ѝ хрумнало преди година, откакто срещала все по-големи компликации да откри девойки, които приказват свободно немски език. " Чужденките, които не приказват добре немски, просто не схващат всички стремежи на клиентите ", изяснява Евелин Шварц.

Съдържателката на дортмундския обществен дом попаднала инцидентно на едно видео от Япония, което ѝ подсказало идеята. Започнала с четири секс кукли, които поръчала от Китай. Но бързо схванала, че ѝ трябват още. Сега има общо 12 секс кукли, всяка от които коства сред 1000 и 2000 евро. " Те наподобяват добре, в никакъв случай не боледуват и извършват покорно всички стремежи на клиента ", споделя Евелин Шварц и прибавя, че бизнесът върви добре: секс куклите посрещат дневно до 12 клиенти, нормално мъже, само че от време на време идват и дами или двойки. Съдържателката на обществения дом си има асистентка, която почиства куклите, преоблича ги и им поставя грим. Фирмена тайна било по какъв начин тъкмо мият куклите, само че Евелин Шварц ни твърди, че след всяко потребление те биват главно почиствани и дезинфекцирани.

Що за хора идват тук?

В един онлайн конгрес клиент, дал 10 от 10 вероятни точки на куклата Ана, споделя, че за него това било " напълно ново прекарване ". Единствената му забележка е обвързвана с тежестта на куклата - поради нейните 30 кг той изпитвал усложнения да я мести в мечтаните пози.
 секс кукла ThinkStock/Getty Images
Някои от клиентите намират куклите за прекомерно пасивни, на други пък тъкмо това им харесва - тъй като не им се постанова да ги увещават да извършват по-специални стремежи, изяснява Евелин Шварц и твърди, че 70 % от клиентите ѝ са потърсили най-малко още един път услугите на нейните кукли. Сред тях имало хора от всички обществени и възрастови групи - млади и остарели, богати и небогати. Както във всеки различен обществен дом. " Някои просто желаят да опитат нещо ново, други пък в никакъв случай не са правили секс ", споделя съдържателката и прибавя, че условието към посетителите е да са навършили 18 години.

Сред клиентите ѝ се срещат и такива, които имат проблеми в общуването с други хора. " Тук не им се постанова да гледат обезпокоеното в земята, до момента в който приказват ", казва Евелин Шварц и прибавя, че куклите ѝ посрещат и хора с рискови полови мечти. " По-добре да си недодялан с кукла, в сравнение с с същинска жена. "

Някои гости на обществения дом даже развиват усеща към куклите . " Имам клиенти, които идват всяка седмица поради избрана кукла и доста се натъжават, в случай че сега е заета ", споделя Евелин Шварц.

Скоро и секс роботи?

Такива обществени домове има и другаде. В Япония да вземем за пример са доста публикувани, в Барселона също има обществен дом със секс кукли, а в Берлин оферират доставка на секс кукла на посочен от клиента адрес.

Покрай напредъка на технологиите скоро може да се появят и секс кукли с изкуствен интелект. Но поради цената и високите разходи по поддръжката им те надали могат да бъдат обсъждани като опция на силиконовите кукли, счита Евелин Шварц. А Катлийн Ричардсън, професор по нравственос в роботиката, обръща внимание на следната тревожна наклонност: " Защо си мислим, че е обикновено да имаме връзки с кукли? Навлизаме в един тесногръд свят, който вече напълнихме със садисти - посредством порнографията, проституцията и половите издевателства над деца, а в този момент сме на път да им дадем и секс кукли и по този начин дефинитивно да им отнемем опцията да открият човешкото у себе си ", счита Ричардсън.

Още за секс куклите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР