Тейлър Суифт ще открие с изпълнение на своя песен тазгодишната

...
Тейлър Суифт ще открие с изпълнение на своя песен тазгодишната
Коментари Харесай

​Тейлър Суифт ще открие церемонията за Американските музикални награди

Тейлър Суифт ще открие с осъществяване на своя ария тазгодишната гала за Американските музикални награди, заяви Контактмюзик.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Изпълнителката на шлагера " Look What You Made Me Do ", която е номинирана за 4 оценки, ще се качи на сцената на " Майкрософт тиътър " в Лос Анджелис на 9 октомври с вярата, че почитателите ще са впечатлени повече от осъществяването ѝ, в сравнение с от обичаната ѝ котка Мередит.

Двадесет и осем годишната певица оповести новината във видео в Инстаграм, което бе пуснато в телевизионното предаване " Добро утро, Америка ". Във видеото се вижда по какъв начин Тейлър прекъсва оповестяването на новината, защото Мередит напуща снимачната площадка.
 Тейлър Суифт е с най-вече номинации за премиите на MTV Europe Тейлър Суифт е с най-вече номинации за премиите на MTV Europe
Тейлър Суифт води листата с номинации за MTV Europe Music Awards, откакто провокира неспокойствие измежду почитателите си с отмъстителната си нова визия в...

" Ще открия церемонията с осъществяване на " I Did Something Bad " - разкри певицата. - Мередит не е доста разчувствана за разлика от мен. " Суифт не е пяла на церемонията за Американските музикални награди от 2014 година, когато извърши песента " Blank Space ".

Певицата е спечелила общо 19 Американски музикални награди. На церемонията ще пеят и други звезди, като Кари Ъндърууд, " Имаджин дрегънс ", Карди Би, за която това ще е първо осъществяване на ария на сходно шоу, откогато роди щерка си Кълчър през юли, Пост Малоун. Водеща ще е Трейси Елис Рос.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР