Tesla Cybertruck, за който се вдигна много шум, сериозно се

...
Tesla Cybertruck, за който се вдигна много шум, сериозно се
Коментари Харесай

Tesla може да пусне малък Cybertruck заедно със стандартния

Tesla Cybertruck, за който се подвигна доста звук, съществено се забави по пътя си към конвейера. Дотолкова, че компанията обмисля надграждане на електрическия пикап, показан през 2019 година. Идеята е, че към този момент този модел ще би трябвало да се конкурира с по-модерни машини от съперниците. Една от нововъведенията може да бъде стартирането на по-малка версия, оповестява Global Equities Research Trip Chaudhry.

По време на особено събитие през март 2022 година Tesla ще показа " дребна " версия на Cybertruck, която ще бъде с към 15 до 20 % по-малка от общоприетия пикап, споделят от Chaudhry. Освен това до тогава компанията може да е преразгледала дизайна и оборудването на истинския модел. В този случай той ще дебютира още веднъж две години и половина след премиерата.
`Tesla

Информацията бе индиректно доказана от по-ранните изказвания на Илон Мъск. Ръководителят на Tesla към този момент загатна през 2019 година, че мини Cybertruck-ът може в бъдеще да стане опция на по-малките пикапи. Засега обаче не се оповестява, че Tesla работи по нещо сходно. Корпусите и на двата Cybertruck-а - още веднъж съгласно неофициална информация - ще бъдат създадени от Steel Dynamics, основана в Тексас покрай Tesla Gigafactory.

Онзи ден Ройтерс удостовери, че доставките на Cybertruck (независимо от размера) ще стартират не по-рано от 2023 година, а производството може да стартира до края на тази година. Продължителната подготовка се дължи на " огромните промени ", които инженерите трябваше да създадат в дизайна и оборудването на пикапа, с цел да го приготвят за конкуренция с впечатляващите нови модели в сегмента: да вземем за пример Ford F-150 Lightning, GMC Hummer EV и Rivian R1T.

Самият Мъск приписва забавянето на дефицита на електронни съставни елементи, заради което компанията просто няма опция да създава „ други коли в огромни количества “. Недостигът на части продължава да тормози доста огромни марки, само че в тази ситуация с Tesla проблемите с доставката на акумулатори в допълнение изострят обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР