Терзиев и Хекимян са огледални кандидатури. За пръв път се

...
Терзиев и Хекимян са огледални кандидатури. За пръв път се
Коментари Харесай

Росен Йорданов за кандидатите в София: Хекимян е обигран, а Терзиев - стерилен

Терзиев и Хекимян са огледални кандидатури. За пръв път се прави опит да се завладеят изборни територии, не са ориентирани към хора с авансово позитивна настройка. Търси се публика, която няма да е толкоз доброжелателна към претендентите. Това сподели пред NOVA NEWS престъпният психолог Росен Йорданов.
 
 Антон Хекимян Антон Хекимян Източник: Фейсбук
" Всяка една акция нападна подпраговото равнище на гласоподавателя - това, поради което той в действителност прави своя избор. В момента претендентите отвън Лилков са с настройка да се показа нова опаковка на аудиторията. Терзиев и Хекимян са опаковани с етикети - сполучлив предприемач, потвърден публицист. Съдържанието обаче е друго. Ако си представим претендентите като консервни кутии, за едната споделят, че е развалена, тъй като има връзки с Държавна сигурност, за другия споделят, че медиите и политиката имат връзка ", разяснява Йорданов. 
 
 Васил Терзиев Васил Терзиев Източник: Българска телеграфна агенция
По думите му Хекимян е движимост в медийното си държание. " Той раздразни ядрото на ГЕРБ. Терзиев пък се отличава с висока степен на стерилитет, основава визия за нервности и несръчност, липсва му сексапил. Той взриви ядрото на хората, които правоверно подкрепяха Природен парк ", разяснява той.
 
 Ваня Григорова Ваня Григорова Източник: Фейсбук
По думите му Ваня Григорова демонстрира прочувствено държание. " Тя се е насочила към разширение на кръга от обичайни гласоподаватели. Като първообраз наподобява на Терзиев и Хекимян, само че по синдикална линия застава на страната на бедните и онеправданите. Деян Николов от " Възраждане " демонстрира експертна обраност и инхибираност, което не мисля, че ще се хареса на гласоподавателите им. Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ съблюдава олимпийския принцип - просто да взе участие, без да има късмет да завоюва. Лилков е мъчно различим и не толкоз атрактивен за младата публика ", съобщи психологът.
 
 Проф. Вили Лилков Проф. Вили Лилков Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg