Тервел Пулев нокаутира Викапита Мероро от Намибия в мач в

...
Тервел Пулев нокаутира Викапита Мероро от Намибия в мач в
Коментари Харесай

Тервел Пулев остава непобеден. Нокаутира боксьор от Намибия

Тервел Пулев нокаутира Викапита Мероро от Намибия в мач в полутежка категория на галавечер в Дар ес Салаам, Танзания. Българинът се оправи без особени проблеми със противника си, отказвайки го в деветия рунд. След тотална доминация Мероро към този момент нямаше метод да противодейства и срещата беше прекъсната.
Мачът изненадващо стартира доста по-рано от плануваното. Битката се очакваше да стартира в 21:00 часа българско време, като Кубрат Пулев даже разгласи, че началният час може да е 22:00. 
Пулев стартира по-активно срещата и в първите два рунда имаше тоталн предимство. Той разклати намибийския си противник, който имаше и проблеми с напредването. 
В четвъртия рунд реферът на кръга лиши по една точка на двамата боксьори поради удари зад главата и занемаряване на първичните предизвестия. След петия рунд превъзходството на Пулев беше ще по-отчетлива, а Викапита Мероро търсеше само клинчове.
В предпоследния девети рунд българинът направи мощна офанзива, след която Мероро към този момент не се защиитаваше и мачът завърши.
Това беше първи дуел за 38-годишния Пулев от декември 2019 година, когато той надделя Дешон Уебстър в Пловдив. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР