Терористи подготвят провокация с отровни вещества в Сирия, за да

...
Терористи подготвят провокация с отровни вещества в Сирия, за да
Коментари Харесай

В Сирия става напечено! Началникът на руския генщаб предупреди за провокация на джихадистите, развързваща ръцете на САЩ да удари Дамаск

Терористи приготвят провокация с отровни субстанции в Сирия, с цел да оправдаят масиран удар на Съединени американски щати по държавните квартали в Дамаск. Това съобщи началникът на Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов, представен от съветски медии.

„ В няколко региона на Източна Гута е събрана навалица от дами, деца и остарели хора, които би трябвало да изиграят жертви на химически случай. Там към този момент има деятели на „ Белите каски “ и снимачни екипи с техника за сателитно видеоизлъчване “, акцентира армейският военачалник.

След провокацията – продължава Герасимов, Съединени американски щати ще обвинят държавните войски на Сирия в приложимост на химическо оръжие. „ Като ответна мярка Вашингтон възнамерява да нанесе ракетен удар по държавните квартали на Дамаск “, добави началникът на Генералния щаб на съветската войска.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР