Терминът токсична връзка“ стана доста разпространен и едва ли някой

...
Терминът токсична връзка“ стана доста разпространен и едва ли някой
Коментари Харесай

Ако тези три неща се случват във връзката ви, тя е токсична

Терминът „ токсична връзка “ стана много публикуван и надали някой желае от първо лице да схваща какво тъкмо значи той. Попадането в такава връзка обаче се случва нерядко, а от време на време даже може да не разберете.

Някои от признаците, като физическо и прочувствено принуждение, са задоволително ясни, до момента в който други остават скрити, само че все по този начин проблематични и нездравословни.

Предстои да се спрем навръх тях. Кои са скритите признаци, че се намирате в токсична връзка?

1. Партньорът ви в никакъв случай не поема отговорност Ако напомнянето на половинката да вдигне мокрите кърпи всякога приключва със скандал, това несъмнено е сигнална лампа. Токсичните хора може да ви обвинят даже поради това, че те нараняват възприятията ви.

2. Постоянно ви пренебрегва

Споровете не значат, че връзката ви е токсична, само че в случай че половинката ви пробва да приключи диалога, когато споделяте това, което ви тормози, това към този момент е проблем. Здравословните връзки наложително включват противоположна връзка сред сътрудниците.

3. Чувствате се изтощени

Ако имате чувството, че връзката изсмуква цялата ви сила, това е явен симптом за токсични връзки. Това може да се прояви даже душевен, под формата на непрекъсната отмалялост да вземем за пример.

Източник: tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР