Териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца обяви конкурс

...
Териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца обяви конкурс
Коментари Харесай

НОИ-Враца обяви конкурс за началник на сектор

Териториалното отделение на Националния застрахователен институт във Враца разгласи конкурс за шеф на бранш " Електронно архивиране на разплащателна документи ", научи организация BulNews. 
Бъдещият чиновник би трябвало да провежда и управлява реализирането на активността по сканиране и индексиране на документите на прекъснати осигурители без приемник в обединявания застрахователен списък, обслужващ съответното отделение на Национален осигурителен институт.
Изискванията към мераклиите да оглавят бранша са висше обучение степен „ Бакалавър “ в направленията стопанска система, администрация и ръководство или обществени действия и 4 години професионален опит.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 1400 лв., като точната сума се дефинира по Закона за държавния чиновник и вътрешните правила за заплатите в Национален осигурителен институт, като се регистрират квалификацията и професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Подборът ще се организира на няколко стадия. Одобрените по документи претенденти ще преминат през на практика изпит, тест и изявление. 
Крайният период за кандидатстване е 16.30 часа на 7 октомври.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР