Теренът на стадион Раковски, който се използва от детско-юношеската школа

...
Теренът на стадион Раковски, който се използва от детско-юношеската школа
Коментари Харесай

Унищожиха терена на стадион "Раковски"

Теренът на стадион " Раковски ", който се употребява от детско-юношеската школа на " Левски-Раковски " е бил погубен с хербицит. За това сигнализира в обществените мрежи шефът Станислав Ангелов.

Бившият футболист разгласява фотоси, на които се вижда, че тревата е в доста неприятно положение.

Снимка: Фейсбук

" Нямам никаква визия за какво и какво се цели с този безмилостен акт?! Може би е персонално против мен...ако е по този начин, за какво този “човек” не се изправи почтено пред мен с претенциите си, а работи тайно и плахо?! Може би се цели уронване на престижа на цялата школа...нямам визия?! ", написа Ангелов.
" Левски-Раковски ": От традиция, през нововъведения, към бъдещето (ВИДЕО) "Ще направя допустимо да реализираме фантазиите на тези деца след нас! ", сподели шефът на детско-юношеската школа на "Левски-Раковски "
" Жалко е, че би трябвало да се занимаваме с дребнотемия и спомагателни опустошения в тези извънредно тежки за света дни, в които би трябвало да си оказваме помощ, поддържаме и в международен мащаб по всякакъв начин да се обединим без значение от разлики, раса, просвета и вяра, да се смирим и преосмислим думите и дейностите си, и с усмивка и религия да си подадем ръка?! ", написа още Ангелов.



bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР