Tерапевтите твърдят, че да загубиш някого, когото обичаш, много наподобява

...
Tерапевтите твърдят, че да загубиш някого, когото обичаш, много наподобява
Коментари Харесай

Прочетете това, ако сърцето ви някога е било разбивано

Tерапевтите настояват, че да загубиш някого, който обичаш, доста прилича възприятието, което би изпитала, в случай че беше умрял . Затова и с цел да се излекуваш, би трябвало да преминеш през същите страсти – от отрицанието, гнева и скръбта до приемането на обстоятелствата такива, каквито са .

Отключването на мъчителните страсти слага някои жизненоважни за теб въпроси , чиито отговори би трябвало да намериш, с цел да успееш да продължиш напред.

Страхът от самотата , да вземем за пример, ще те накара да се запиташ дали можеш да живееш сама и ще ти помогне да предприемеш практични стъпки като да намериш свое лично жилище или някого, с който да го споделиш.

Запомни, че в една връзка ти се нуждаеш от някого, който да те добавя, а не да бъде центърът на вселената ти – това е твоя работа.

Същевременно недей да се отдаваш на прекомерно дълго избягване на каквито и да е контакти , тъй като те резервират старите ви връзки живи в съзнанието ти. Излез на открито и продължи живота си.

За да бъдеш същински пълноценна след сходен процес на събитията обаче, първо би трябвало да се отърсиш от това, което си мислила за себе си . Запитай се какво е значела връзката ви за теб, кои аспекти от личността ти са подбудени от неговото въздействие, какви са упованията и фантазиите ти.

Прочети още 12 стъпки, които да последваш в моментите, когато сърцето ти е разрушено, за го излекуваш.

Към галерията >>>

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР