Теорията, че отвличанията от извънземни“ се извършват от разузнавателните служби

...
Теорията, че отвличанията от извънземни“ се извършват от разузнавателните служби
Коментари Харесай

Теорията, че „отвличанията от извънземни“ се извършват от разузнавателните служби

Теорията, че „ отвличанията от извънземни “ се правят от разследващите служби …От 2015 година Агенцията за напреднали проучвателен планове в региона на защитата на Съединените щати работи върху създаването на мозъчни импланти за възстановяване на паметта.Разбира се, те могат да бъдат употребявани също за манипулиране и за основаване на подправени мемоари.Многобройни тайни теоретици виждат в тези опити пояснение за феномен, който доближава своя връх през 90-те години на предишния век, и който наподобява се възражда през днешния ден, а точно – отвличанията.Може ли отвличанията от извънземни да са подправен спомен? Дали всичко е заблуда? Ако е по този начин, могат ли да бъдат опит на някоя разследваща организация?


 abduction ufo man - Теорията, че „ отвличанията от извънземни “ се правят от разследващите служби
Фина Гранадос е стопанка, която живее в Сабадел, Барселона. На 24-годишна възраст тя става очевидец на наблюдаване на НЛО, което трансформира живота й. Оттогава силата и жизнеността й понижават, стартира да има смущаващи сънища, в които се вижда по какъв начин лежи на носилка и е физически манипулирана.Тя споделя:„ Дадоха ми серум и се почувствах обезверена. Тази течност като че ли ужили вените ми. Но това, което несъмнено ме зашемети беше появяването на моите похитители. Те бяха хора, облечени в бели престилки, а до тях имаше бойци. “Четете още: Жертвите на отвличания от извънземни страдат от посттравматичен стресСлучаят с Фина не е неповторим. Авторът на Bedroom Visitors – Педро П. Канто, се натъква на други отвлечени, чиито мемоари са „ вградени “ по време на внушаемост, която нормално се употребява за реорганизация на прекарването.Той декларира:„ Все повече психиатри и психолози се приближават до феномена на отвличането и откриват изненадващи неща … “Идеята, че отвличанията в действителност са подправен спомен, вграден с някаква тъмна цел, към този момент е препоръчана от Крис Картър, основателят на поредицата Досиетата Х, считан от мнозина за „ пророка на конспирацията “.Той подхранва този мотив в епизод, озаглавен „ От Космоса “ на Хосе Чунг, в който двама младежи, завръщащи се от среща, срещат НЛО и след това са хванати от двойка извънземни.Оказва се, че отвличането е осъществено от армията на Съединените щати, а не от същества от Космоса, и че им е “промит мозъкът “, с цел да си спомнят, че са „ отвлечени от извънземни “.Последните разкрити документи демонстрират, че Централно разузнавателно управление на САЩ е направило повече от 3000 интервенции в разнообразни градове на Аляска през 80-те години на предишния век по отношение на имплантирането на мемоари за псевдо-отвличания.Но в действителност ли е толкоз елементарно да се хакне човешкия мозък и да се основат подправени мемоари?

 2 600x332 - Теорията, че „ отвличанията от извънземни “ се правят от разследващите служби
Джулия Шоу, създател на бестселъра „ Илюзията на паметта “, изяснява:„ Паметта не е нищо повече от мрежа от неврони, която е доста лесна за манипулиране. “А Канто споделя:„ Всеки път, когато обяснявате история вие променяте истинската памет. Това се случва с най-ранните ни мемоари. Всички мемоари преди две години и половина от живота са подправени, защото мозъкът ни не е в положение да ги съхранява.Следователно те евентуално са генерирани от детски фотоси или от това, което родителите ни са ни споделили. Много хора обаче ги интернализират и ги трансформират в „ мемоари “. Нещо сходно би се случило и с отвличанията.Ние свързваме точките на нещата, които ни тревожат, когато чуем прекарвания на трети страни по малкия екран или радиото и ги интернализираме като свои лични. Независимо дали са отвлечени от извънземни или не. “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР