Теодора Кирилова постигна пореден успех в своята кариера по време

...
Теодора Кирилова постигна пореден успех в своята кариера по време
Коментари Харесай

Теодора Кирилова взе титлата в SFC и гледа към европейския връх

Теодора Кирилова реализира следващ триумф в своята кариера по време на SFC 8: The Matrix. След като по-рано тази година тя стана международна шампионка по муай тай, през миналия уикенд Кирилова взе и купата по К1 на организацията.

Срещата ѝ с италианката Ерика Гати завърши във втория рунд, като българката не даде никакви шансове на съперничката си, пращайки я в нокдаун няколко пъти, с цел да стигне до победа с ТКО.

"Не мога да дам аз оценка за представянето си. Разбира се съм удовлетворена от резултата и метода, по който приключи мача, само че постоянно може още, " показа Теодора за MMA.BG.

Въпреки сериозното си обобщение, Ерика Гати не съумя да сервира нещо ненадейно на Теодора Кирилова.

"Не ме изненада, само че несъмнено игра друго от мачовете ѝ, в които сме я гледали преди SFC 8. Иначе мисля че наложихме нашата тактичност и то си пролича и в самия мач ", добави Кирилова.

След борбите в Тайланд и професионалния кикбокс дуел в София, Теодора Кирилова е решила да си вземе глътка въздух от тежките тренировки и надпревари, с цел да нападна по-късно и европейска купа.

"За момента ще си дам една къса отмора, тъй като за месец и половина ми се събраха и Световна купа от Тайланд, и в този момент тази професионална купа по кикбокс К1. След което, живот и здраве, ме чака европейско състезание по муай тай ", показа Кирилова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР