Теодор Ушев и екипът от Япония, който ще пристигне за

...
Теодор Ушев и екипът от Япония, който ще пристигне за
Коментари Харесай

От Токио с любов! Теодор Ушев със специално видео обръщение към българските почитатели

Теодор Ушев и екипът от Япония, който ще дойде за вечерта, отдадена на българския аниматор в границите на Киномания, насочиха особено видео послание от Токио. В момента Теодор е в Япония, а в България ще дойде за кино-концерта, който ще премине под наслов „ Нарисувай ми горест ”. Събитието ще се организира в зала 1 на НДК на 17 ноември от 19:00 ч.
Във видеото Теодор е в компанията на екипа от Токийския университет в Япония, които споделят и първите научени думи на български език, измежду които са „ Здравей София “ и „ до скоро “.
Продуцентите от Токио ще обезпечат специфичен програмен продукт за кино-концерта по „ Четирите годишни времена ” на Вивалди, който ще синхронизира ритъма на картината и живата музика, която се извършва. Музикалното удоволстие за публиката в зала 1 ще поднесат музикантите от отбор „ Куарто ” със солист Иван Пенчев.
Във втората част от вечерта феновете ще могат да гледат единствената прожекция за България на най-новия филм на Теодор Ушев – „ Физика на тъгата ” (по едноименния разказ на Георги Господинов). Филмът към този момент има 6 награди от 4 влиятелни международни фестивала в Торонто, Ванкувър, Отава и Монреал.
Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2019 година
Цялата стратегия на Киномания следете на нашата Facebook страница и онлайн на www.kinomania.bg.
Билети за „ Нарисувай ми горест ” може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на www.tickets.ndk.bg.
Трейлър на „ Физика на тъгата ” може да видите тук.
Видео обръщението на Теодор Ушев и екипа от Япония – тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР